Hello, guys

Since many of you experienced problems with opening “Add/Change” window and we, unfortunatley, unable to reproduce this issue on our side, we’ve released Quick Cliq 1.3.5 beta 32-bit with possible fix for this problem.
Please try this version and let us know if problem is still reproducing for you.

Download Quick Cliq 1.3.5b1 32-bit

Thank you!


5 Comments

Wax · September 1, 2011 at 7:39 pm

Love the app, but I’m also experiencing some odd behavior when trying to open the Add/Change menu as well (in v1.3.4 x64 – Windows 7). I think I was actually experiencing this in the previous release, too. I came to your site to see if there were support forums or anything like that; somewhere I could help debug the problem…

Quick Cliq usually works like a charm after initial launch (starting with Windows), but after awhile (or after the PC has been put to sleep), the app will hang when the “Add/Change” option is clicked… Sometimes the “Please Wait … ” message will pop up, but it always gets stuck and hangs. Even though the Add/Change menu never actually opens, I can see something in the Windows taskbar (but it’s also unresponsive, even when right-clicking the icon to try and close it). In fact, when this happens, the only thing I can do is kill Quick Cliq via the task manager and re-launch it…

Could this have anything to do with users that have an exceptionally large number of shortcuts and menus? I have about 300 shortcuts total, spread throughout 6 menus and another 12-15 sub-menus… But you guys don’t use databases like sql, right? The application just calls upon the .ini file to generate and build the menus?

I don’t know, I’d like to help debug this problem because I really love Quick Cliq (I’ve used dozens of launchers and yours is the best), and I know it’s freeware, so you need all the help you can get with debugging and troubleshooting. Is there a place to talk to other users about support, or help you debug the app?

Cheers!

Wax · September 1, 2011 at 11:31 pm

UPDATE: Well, I’ve only been using this beta version for a few hours now, and I’ve let the PC sleep for a couple times, and so far this version hasn’t bugged out (no hang on the Add/Change selection).

I’ll post back if I can replicate the bug with this beta version; but if it works like it seems to for now, a x64 version with the update would be really appreciated! Cheers!

    Pavel · September 2, 2011 at 1:01 am

    Hi, Wax
    thank you for kind words, menu with 300 shortcuts is really impressive, glad it works for you!
    We don’t have any forums yet, but you can always post comments like now or send us email and we’ll answer you
    regarding the problem, i hope it was fixed starting from 1.3.5b1 (you can get last beta, see right panel)
    the x64 version of beta will be available for download in a few days

    thank you!

Jeff · September 3, 2011 at 7:39 am

Pavel –
Just some follow up on this issue. I just so happened to be a couple versions back on my work box, and I got bit by this bug when I updated. I can confirm that 1.3.5b3 addressed this issue for me.

    Pavel · September 3, 2011 at 12:21 pm

    Hi, Jeff
    so it still reproducing for you sometimes
    i’ll make one more fix for this piece in next beta
    thank you for letting me know about this

Leave a Reply

Your email address will not be published.